Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 29 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte mokken

Bij bedrukking op keramiek wordt uw bedrukking eerst op een speciaal transfervel gedrukt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een speciaal soort inkt. Vervolgens wordt dit vel op de door u gekozen mok geplaatst en gaat het de oven in. Door de hitte in de oven wordt uw logo als het ware in de mok gebakken. Doordat uw logo in de mok staat gebrand kan deze gewoon in de vaatwasser zonder dat uw logo vervaagd! Mokken bedrukken is al mogelijk vanaf 10 stuks.

Meer lezen >

Mokken bedrukken

Op Premiumwereld vind u klassieke mokken, kop en schotels, full colour mokken en emaille mokken. Full colour bedrukking is de techniek om scherpe en kleurintensieve foto's op mokken te bedrukken. Ook emaille mokken zijn terug van weg geweest. Naast de normale bedrukking kunnen emaille mokken ook worden bewerkt met een etsing. Hierbij wordt een beetje van het materiaal van de mokken geëtst wat zorgt voor een subtiele weergave van het logo.

Meer lezen >

Mokken met logo

In Nederland wordt er gemiddeld 2,5 kop koffie per dag gedronken. Vooral op de werkvloer wordt er veel koffie gedronken. Mokken met uw bedrijfslogo zijn dus een prima relatiegeschenk. Wanneer u mokken uitdeelt op beurzen denken potentiële klanten bij gebruik van de mok zelfs na de beurs nog aan uw bedrijf. In tegenstelling tot andere artikelen worden mokken meerdere keren gebruikt waardoor mokken een effectief promotiemiddel zijn.

Meer lezen >