Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 37 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 37 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Overalls

Een overall biedt de nodige bescherming in de werkplaats of buiten. Overalls zijn erg geschikt voor de bouw, tuinbouw, landbouw of ander werk in de agrarische sector. Met overalls beschermt u uw kleding en huid tegen gevaarlijke stoffen en scherpe voorwerpen. Wij bieden een ruim assortiment aan allerlei verschillende soorten overalls. Zo hebben we naast de standaard overalls ook winteroveralls en tropenoveralls. De overalls zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten voor zowel dames als heren. We hebben overalls met drukknopen, maar ook overalls met rits. De overalls kunnen besteld worden in vele kleuren. U zult bij ons dus altijd een overall vinden die het beste aansluit bij uw wensen en uw beroep!

Meer lezen >

Overalls online bestellen

De overalls kunnen eenvoudig en snel online besteld worden. Het is mogelijk om de overalls zowel bedrukt als onbedrukt al te bestellen vanaf één stuk. Door bedrukte overalls te bestellen, zorgt u ervoor dat uw werknemers er professioneel uitzien en dat ze beschermd zijn tijdens hun werkzaamheden. De overalls beschikken over handige zakken waar u uw persoonlijke spullen in kunt opbergen. De overalls zijn van uitstekende kwaliteit en zullen daardoor lang meegaan. Wanneer u nog specifieke wensen of vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Overalls bedrukken

Alle overalls uit ons assortiment kunnen gepersonaliseerd worden met uw logo, bedrijfsnaam of slogan door deze te laten bedrukken of borduren. Deze personalisatie kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Een bedrukking of borduring geeft de overalls een luxe en exclusieve uitstraling. Door de overalls te bedrukken met uw logo, zal al uw personeel er herkenbaar bij lopen. Ook zal uw logo gezien worden door veel mensen, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal stijgen. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de overalls? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >