Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 38 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Overhemden bedrukken

Het bedrukken van overhemden is een uitstekend idee wanneer u wilt dat u en uw medewerkers er netjes en representatief uitzien. De overhemden kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of bedrijfsgegevens. De bedrukking kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Bij Overhemdenwereld vindt u een breed assortiment aan allerlei soorten overhemden. Zo hebben we katoenen overhemden, maar ook werkoverhemden en dames overhemden.

Meer lezen >

Overhemden borduren

Naast bedrukken is het ook mogelijk om de overhemden te laten borduren met uw logo. Door een borduring krijgen de overhemden een nog stijlvollere uitstraling. De overhemden met borduring kunnen besteld worden in een brede maatvoering, zodat er voor iedereen een passend overhemd te vinden is. Ook zijn de overhemden verkrijgbaar in vele kleuren, waardoor er altijd een overhemd tussen zal zitten die aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf.

Meer lezen >

Overhemden met logo

De overhemden met logo kunnen al besteld worden vanaf één stuk. Met de overhemden met logo lopen u en uw medewerkers er altijd herkenbaar en uniform bij. Door de gepersonaliseerde overhemden met logo straalt u niet alleen klasse uit, maar maakt u ook nog eens reclame voor uw bedrijf. Uw logo zal daardoor door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen.

Meer lezen >