Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 11 van 11 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Schrijfblokken bedrukken

Met het bedrukken van schrijfblokken bent u altijd in beeld bij uw klant. Schrijfblokken zijn handig voor op het bureau als geheugensteuntje zodat u altijd snel een notitie kan maken. Het merendeel van de bevolking heeft dagelijks bedrukte schrijfblokken in de hand. Voor de bedrukking kunt u kiezen voor uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. De opdruk kan op elk vel van het schrijfblok full color gedrukt worden.

Meer lezen >

Zelfklevende memo's bedrukken

Bij Premiumwereld kunt u zelfklevende memo’s laten bedrukken met uw logo of slogan in full color of één tot vier kleuren. De zelfklevende memo’s worden ook wel post-its genoemd en zijn handig als terugbelnotitie of als praktisch geheugensteuntje. De zelfklevende memo’s met logo zijn ideaal om in te zetten als giveaway voor op beurzen en evenementen. Het bedrukken van de zelfklevende memo’s is al mogelijk vanaf 50 stuks.

Meer lezen >

Kubusblokken bedrukken

Door kubusblokken te laten bedrukken met uw logo, afbeelding of tekst, creëert u een praktisch relatiegeschenk dat graag ontvangen wordt. Kubusblokken zijn vierkante blokken notitiepapier waar u gemakkelijk een velletje van kunt af pakken om zo even snel iets te noteren. De zijkanten van de kubus kunnen volledig bedrukt worden in één kleur of in full color. Daarnaast heeft u ook nog de keuze om de velletjes zelf te laten bedrukken.

Meer lezen >