Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 70 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte paraplu's

Premiumwereld is gespecialiseerd op het gebied van bedrukte paraplu’s. Naast dat een paraplu beschermt tegen de regen, beschermt deze ook tegen de zon. Wij hebben vele soorten paraplu’s in ons assortiment. U vindt bij ons opvouwbare paraplu’s en golfparaplu’s, maar ook all-over bedrukte paraplu’s. De meeste paraplu’s zijn handmatig te bedienen, maar u vindt bij ons ook halfautomatische en volautomatische paraplu’s.

 

 

Meer lezen >

Paraplu's bedrukken

Paraplu’s zijn uitstekend geschikt om te bedrukken. De paraplu’s hebben een groot drukoppervlak waardoor uw personalisatie in uw gewenste formaat gedrukt kan worden. U kunt de paraplu’s laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een persoonlijke tekst. De paraplu’s kunnen bedrukt worden in één tot vier kleuren op één tot vier panelen. Daarnaast vindt u bij ons all-over bedrukte paraplu’s die geheel van een bedrukking kunnen worden voorzien.

 

 

Meer lezen >

Paraplu's met logo

Paraplu’s met logo zijn voor vele doeleinden te gebruiken en komen altijd van pas doordat paraplu’s in alle seizoenen gebruikt kunnen worden. U kunt uw relaties en klanten verrassen door hen een paraplu met logo cadeau te doen of de paraplu’s uitdelen op beurzen en evenementen. Door het vele gebruik van de paraplu’s zal uw logo door velen gezien worden en zal uw naamsbekendheid zeker vergroten. De paraplu’s kunnen al vanaf 10 stuks bedrukt worden.

 

 

 

 

 

Meer lezen >