Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 9 van 9 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte parkeerschijven

Premiumwereld is de specialist op het gebied van bedrukte en onbedrukte parkeerschijven. U vindt bij ons unieke en mooie parkeerschijven voor in uw auto of die van uw collega’s. Onze parkeerschijven zijn van een goede kwaliteit en kunnen gepersonaliseerd worden met uw eigen ontwerp. De parkeerschijven kunnen bedrukt worden met één kleur en kunnen besteld worden vanaf 50 stuks.

 

 

 

Meer lezen >

Parkeerschijf kopen

Parkeerschijven kopen doet u bij Premiumwereld! Onze parkeerschijven voldoen aan alle Europese normen. De parkeerschijven kunnen op de gehele achterkant bedrukt worden met uw logo of bedrijfsnaam. De parkeerschijven mogen volgens de wet niet aan de voorkant bedrukt worden. Op onze website kunt u de parkeerschijven eenvoudig bestellen. Premiumwereld garandeert u een snelle levering.

 

Meer lezen >

Blauwe parkeerschijf

Met de blauwe parkeerschijf kunt u in iedere blauwe zone gratis parkeren voor de daar aangegeven tijd. Niet iedereen heeft een parkeerschijf in de auto liggen, terwijl dit wel een handig product is om altijd in de auto te hebben om boetes te voorkomen. Voorkom dat uw relaties en klanten een boete krijgen en doe hen een blauwe parkeerschijf cadeau! De blauwe parkeerschijf is vooral een leuk geschenk als uw bedrijf in de buurt van een blauwe zone is gelegen.

 

 

 

Meer lezen >