Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 16 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Parker pennen bedrukken

Parker heeft al meer dan 125 jaar ervaring in het bedrukken van pennen. Daar waar naar professionaliteit en kwaliteit gestreefd wordt, zijn de penen van Parker een uitstekende keuze. Van 1888 tot nu toe zijn de ontwerpers en designers van Parker nooit gestopt met het opnieuw uitvinden en innoveren van de Parker pen. De Parker pennen zijn wereldberoemd door een geavanceerd productieproces en de kwalitatief beste materialen. Met Parker laat u zeker een goede indruk achter. 

Meer lezen >

Bedrukte Parker pennen

Bedrukte Parker pennen zijn luxueuze pennen. De slogan van Parker luidt: ‘Het zal altijd mogelijk zijn om een betere pen te maken’. Aandacht voor detail staat bij Parker hoog in het vaandel. De moderne Parker pen is een complex mechanisme met wel 21 individuele delen, ontworpen om samen te werken zodat een pen van een uitstekende kwaliteit gecreëerd wordt. De Parker pennen kunnen op diverse manieren en met meerdere kleuren bedrukt worden. Hierdoor is elke Parker pen uniek.

Meer lezen >

Parker pennen bestellen

Bij Premiumwereld kunt u eenvoudig Parker pennen bestellen. Parker wordt gedreven door het verlangen om alleen maar betrouwbare pennen te produceren. Zo loste Parker het probleem van lekkende inkt op en creëerde ze een snel drogende inkt. De Parker pennen worden met de hand gemonteerd en streng gecontroleerd. Parker pennen kennen een zeer lange gebruiksduur en elke pen wordt geleverd in een cadeauverpakking. Dit maakt de Parker pen een elegant geschenk.

Meer lezen >