Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 120 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte promotionele pennen

Bedrukte promotionele pennen zijn nog steeds de meest verkochte relatiegeschenken. Ondanks de digitalisering gebruiken we pennen nog steeds massaal, vooral voor het maken van notities en het schrijven van boodschappenlijstjes. Een bedrukte pen is een relatiegeschenk dat mogelijkheden biedt voor elk budget. Een promotionele pen is een klein en handig artikel dat makkelijk geleverd kan worden voor een scherpe prijs.

Meer lezen >

Promotionele pennen bedrukken

Bij Premiumwereld vind je een ruim assortiment aan promotionele pennen van verschillende materialen die allemaal bedrukt kunnen worden in één tot vier kleuren. Voor de bedrukking kun je kiezen uit een logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Het uitdelen van pennen met bedrukking zorgt voor een grotere naamsbekendheid. Het bedrukken van promotionele pennen is al mogelijk vanaf 10 stuks.

Meer lezen >

Promotionele pennen met logo

Promotionele pennen met logo of tekst zijn ideaal om weg te geven en worden door praktisch iedere ontvanger gebruikt. De pennen met opdruk kunnen uitgedeeld worden op beurzen, evenementen of open dagen. Een pen gaat gemiddeld door zeven handen doordat deze vaak uitgeleend wordt. Zo kan je door het uitdelen van promotionele pennen met bedrukking op een makkelijke manier een grote groep mensen bereiken.

Meer lezen >