Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 28 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte pepermunt

Pepermunt is de meest frisse give-away die u maar kunt bedenken. Het verpakken van pepermunt kan op eindeloos veel manieren. Zo kunt u kiezen uit een rolletje, een blikje, een plastic cassette of een blister. Elke verpakkingssoort heeft zijn eigen prijsklasse waardoor pepermunt altijd aansluit bij uw budget. Naast het standaard pepermunt kunt u kiezen uit bekende merken als Sportlife en King.

Meer lezen >

Pepermunt met logo

Pepermunt wordt altijd bedrukt op de verpakking. U kunt uw logo laten drukken op een rolletje, blikje of plastic cassette. Andere verapakking zoals een pakje kauwgom kunnen zelfs full color bedrukt worden. Hierdoor is pepermunt de perfecte give-away voor bijvoorbeeld een bruiloft maar ook prima te gebruiken als visitekaartje. Met bedrukt pepermunt laat u een frisse herrinering achter bij de ontvanger!

Meer lezen >

Pepermunt blikjes bedrukken

Pepermunt is voor verschillende doeleinde te gebruiken. Zet een pot met pepermunt op uw balie en geef uw bezoekers een frisse start door ze bij binnenkomst een pepermuntje aan te bieden. Ook voor beurzen is pepermunt een ideale give-away. Door de verpakking te bedrukken met uw logo zullen de bezoekers van uw stand u zeker onthouden en de volgende keer weer aan u denken!

Meer lezen >