Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 132 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Poloshirts online bestellen

De poloshirts kunnen eenvoudig en snel online besteld worden. Bedrukte poloshirts zijn ideaal om in te zetten als bedrijfskleding. Poloshirts zijn uniek, praktisch en professioneel. De polo’s zijn geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. De poloshirts kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. U vindt bij ons een ruim assortiment aan poloshirts in verschillende modellen, maten en kleuren.  

Meer lezen >

Poloshirts bedrukken

Alle poloshirts kunnen gepersonaliseerd worden door deze te laten bedrukken of borduren. Voor deze personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. De polo’s zijn ideaal om de te bedrukken, doordat een polo op vele plekken bedrukt kan worden. De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Als u ervoor kiest om de polo’s te bedrukken, loopt uw personeel er herkenbaar bij.

 

Meer lezen >

Poloshirts kopen

Het kopen van poloshirts is een goed idee wanneer u als bedrijf formaliteit wilt uitstralen. Ook zijn de polo’s ideaal voor in de zomermaanden of voor indoor evenementen. Ons brede assortiment bestaat ui poloshirts van verschillende bekende merken, waaronder Mascot, Dassy en Tricorp. We hebben polo’s voor zowel dames, heren als kinderen. Er zal altijd een geschikte polo voor u tussen zitten in ons assortiment!

Meer lezen >