Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 74 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Trolleys bedrukken

Een trolley bedrukken met uw logo, afbeelding of eigen tekst zodat het een herkenbaar model wordt tussen het grote aantal trolleys in een vliegtuig of hotel is een uitstekend idee. Trolleys zijn comfortabele koffers met wieltjes en een uitschuifbaar handvat. Een trolley biedt veel gemak tijdens een weekendje weg, zakenreis, vakantie of uitje. Door een trolley te laten bedrukken, zal uw logo of bedrijfsnaam jarenlang in de aandacht staan.

Meer lezen >

Sporttassen bedrukken

Sporttassen die bedrukt zijn met uw logo of tekst zijn zeer gewaarde geschenken voor al uw sportieve relaties. De sporttassen kunnen full color of in één tot vier kleuren bedrukt worden. Een sporttas bedrukt met het logo van uw club draagt bij aan een professionele uitstraling en aan het saamhorigheidsgevoel. Bedrukte sporttassen zijn praktisch en zorgen voor tastbaar meer bereik, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zal toenemen.

Meer lezen >

Reistassen bedrukken

Het bedrukken van reistassen is ideaal voor relaties die veel onderweg zijn. Bij Premiumwereld kunnen alle reistassen full color of in één tot vier kleuren bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. Een bedrukte reistas gaat overal mee op reis en komt dus op verschillende delen van de wereld. Hierdoor zal uw bedrijf door veel mensen gezien worden. De reistassen kunnen al bedrukt worden vanaf 3 stuks.

Meer lezen >