Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 104 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Rugzakken bedrukken

Premiumwereld is de expert op het gebied van bedrukte rugzakken. Naast onze standaard rugzakken hebben wij ook een uitgebreid assortiment rugtassen, schoudertassen, backpacks en plunjezakken. Voor elke gelegenheid of activiteit zit er wel een geschikt model tussen. Onze goedkope budget tassen zijn uitermate geschikt als give-away om reclame te maken terwijl onze luxe tassen een blijvende indruk achterlaten als relatiegeschenk.

Meer lezen >

Bedrukte rugzakken

Bedrukte rugzakken zijn de ideale reclamedrager voor uw bedrijf! Ze worden op de rug gedragen en bevinden zich daardoor in het zichtveld van de mensen om zich heen. Onze rugzakken worden standaard tot 4 kleuren bedrukt, er zijn speciale modellen die zelfs in full color bedrukt kunnen worden. Benieuwd naar een rugtas met uw logo? Laat onze studio dan vrijblijvend een digitale proef maken en laat u verrassen!

Meer lezen >

Rugzakken met logo

Rugzakken zijn niet alleen een ideaal geschenk, ze zijn ook uitermate geschikt als verpakking. Zo kunt u van een bedrukte rugzak perfect een goodiebag maken en weggeven op bijvoorbeeld beurzen of scholen. Hierdoor blijft niet alleen de inhoud van de goodiebag bewaard maar ook het tasje. De rugzakken met bedrukking zullen nog lang gebruikt worden waardoor ook uw logo in beeld blijft. Het bedrukken van rugzakjes is mogelijk vanaf 25 stuks!

Meer lezen >