Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 25 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Snoeppotten bedrukken

Bij premiumwereld kunt u verschillende soorten en maten snoeppotten laten bedrukken. Zo kunt u kiezen voor de traditionele glazen snoeppotten, weckpotten, verblikken of zelfs onbreekbare kunststof snoeppotten. Allemaal verkrijgbaar in verschillende grote. Onze snoeppotten kunnen gevuld worden met verschillende lekkere en frisse snoepjes. Met keuze uit maar liefst 42 soorten snoep zit er altijd wel een snoepje voor u tussen!

Meer lezen >

Bedrukte snoeppotten

Onze snoeppotten zijn op verschillende manieren te bedrukken. Zo zijn de glazen en kunststof snoeppotten te voorzien van full color sticker op de zijkant en op deksel. Door onze digitale full color bedrukking zijn de ontwerp mogelijkheden eindeloos. U kunt namelijk uw logo, een passende tekst of zelfs een foto zonder problemen op de snoeppot laten drukken. Snoeppotten bedrukken is al mogelijk vanaf 25 stuk!

Meer lezen >

Snoeppotten met logo

Snoeppotten met logo zijn een ideaal relatiegeschenk om uw relaties en klanten een smakelijke ervaring te bezorgen. De snoeppotten van premiumwereld zijn voor vele verschillende doeleinden in te zetten. Zet bijvoorbeeld een gevulde snoeppot op de balie en uw klanten krijgen meteen een positieve ervaring bij binnenkomst. Daarnaast zijn snoeppotten ook ideaal om in te zetten op beurzen of als relatiegeschenk

Meer lezen >