Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 30 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte speakers

Premiumwereld is gespecialiseerd op het gebied van bedrukte speakers. Speakers zijn erg praktisch doordat ze draadloos verbinding kunnen maken met een tablet of mobiele telefoon. Hierdoor kunnen de speakers overal mee naar toe genomen worden. U bent bij ons aan het juiste adres voor budget tot luxe speakers. In ons ruime assortiment vindt u bluetooth speakers, maar ook speakers met multifunctionele functies zoals een draadloze oplader.

Meer lezen >

Speakers bedrukken

De speakers kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of een persoonlijke tekst. Het bedrukken van de speakers is mogelijk in één tot vier kleuren. Ook kunnen de speakers voorzien worden van een gravure. De speakers hebben verschillende afwerkingen, zoals stof en kunststof. Speakers kunnen al bedrukt worden vanaf 5 stuks. Alle speakers worden standaard geleverd met een micro-usb kabel, waarmee de speakers opgeladen kunnen worden.

Meer lezen >

Speakers met logo

Speakers met logo zijn ideaal om in te zetten als promotieartikel doordat ze klein zijn en dus makkelijk meegenomen kunnen worden. U kunt de speakers met logo gebruiken als give-away voor beurzen, evenementen, festivals of open dagen. Door een speaker met opdruk cadeau te doen, laat u zien dat u uw klanten waardeert en u zet uw bedrijf in de schijnwerpers. Speakers met logo zullen zorgen voor meer naamsbekendheid.

Meer lezen >