Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 116 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte Stabilo markeerstiften

Een bedrukte Stabilo markeerstift is een giveaway die altijd bruikbaar is. Markeerstiften, ook wel highlighters genoemd, zijn erg populaire promotie artikelen. Markeerstiften zijn er in allerlei soorten en maten. De meest bekende markeerstift ooit is de Stabilo Boss Original. Stabilo is een Duits merk dat bekend staat om zijn kwaliteit. Premiumwereld biedt u een ruim assortiment aan markeerstiften in verschillende soorten en kleuren.

Meer lezen >

Stabilo markeerstiften bedrukken

Alle Stabilo’s uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Stabilo markeerstiften hebben als kenmerk dat ze tot wel 4 uur beschermd zijn tegen uitdroging zonder dop en zijn daarom perfect om te bedrukken! De pennen kunnen full colour of met één tot vier kleuren bedrukt worden. Markeerstiften bedrukken is al mogelijk vanaf 500 stuks.

Meer lezen >

Stabilo markeerstiften met logo

Een Stabilo markeerstift met logo kan worden ingezet als promotieartikel voor een brede doelgroep. Zowel zakelijk als privé komt een markeerstift met bedrukking altijd van pas. De highlighters met logo zullen een prominente plek innemen op het bureau van uw relaties en zo zal uw organisatie continu onder de aandacht zijn. Het bedrukken van markeerstiften met logo is dus perfect om uw naamsbekendheid te vergroten.

Meer lezen >