Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 184 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Tricorp werkkleding

Tricorp is een team dat samen werkt én samenwerkt aan het ontwikkelen en produceren van de beste werkkleding voor iedere professional. Het doel van Tricorp is professionals voorzien van werkkleding die ervoor zorgt dat zij het beste uit hun dag kunnen halen. Werkkleding die de dragers vertegenwoordigt in identiteit, functionaliteit en duurzaamheid. Tricorp heeft voor zowel dames als heren werkkleding voor de meest uiteenlopende vakgebieden.

Meer lezen >

Tricorp werkkleding bedrukken

De Tricorp werkkleding kan bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Tricorp staat bekend om zijn comfortabele en trendy werkkleding, die voldoet aan de strengste normeringen. Voorop staat dat de werkkleding perfect moet passen. Het bedrukken van de Tricorp werkkleding is erg geschikt om reclame te maken voor uw bedrijf. Daarnaast maakt u met gepersonaliseerde werkkleding uw medewerkers herkenbaar.

Meer lezen >

Tricorp werkkleding borduren

Door de Tricorp werkkleding te laten borduren met uw logo, geeft u de werkkleding een unieke uitstraling. Tricorp heeft als motto ‘Mooi kan altijd mooier en goed kan altijd beter’. Bij Tricorp staan een aantal kernwaarden centraal: duurzaamheid, veiligheid en samenwerken. Een groot deel van de werkkleding van Tricorp is OEKO-Tex standaard 100 gecertificeerd, waardoor er geen chemicaliën of schadelijke substanties worden gebruikt in de kleding.

Meer lezen >