Webcamcovers
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte webcam covers

Premiumwereld is gespecialiseerd op het gebied van bedrukte webcam covers. Een webcam cover is een handige gadget die ervoor zorgt dat er niemand via uw webcam kan mee kijken. Dit is noodzakelijk om de privacy van uw werknemers en relaties te beschermen. Een webcam cover ziet er stijlvol uit en is daarnaast te openen en te sluiten. Hierdoor kunt u de covers gebruiken wanneer u wilt.  

Meer lezen >

Webcam covers bedrukken

De webcam covers kunnen geheel naar uw wens bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit bijvoorbeeld uw logo, bedrijfsnaam of een persoonlijke tekst. Het kaartje bij de webcam cover en de webcam cover zelf kunnen beiden full color bedrukt worden. Doordat de webcam covers zo dun zijn, kunnen doorgaans alle laptops dicht zonder dat ze last hebben van de cover. Webcam covers bedrukken is al mogelijk vanaf 100 stuks. 

Meer lezen >

Webcam covers met logo

Webcam covers met logo zijn ideale relatiegeschenken om weg te geven tijdens beurzen en evenementen. Ook passen de webcam covers makkelijk in een envelop, waardoor ze gemakkelijk cadeau gedaan kunnen worden bij een brief of ander soort post. Door te kiezen voor een opvallend en uniek ontwerp laat u de ontvangers elke dag opnieuw aan uw bedrijf denken met het idee dat u hun privacy beschermd!

 

 

Meer lezen >