Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 25 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Wijn met eigen etiket

Niet is zo origineel als wijn met een eigen etiket. Een fles wijn met eigen etiket is het ultieme cadeau voor uw collega’s of zakenrelaties. Een eigen etiket maakt de wijn extra bijzonder. Hierdoor tovert u de fles wijn van een standaardcadeau om tot een persoonlijk en attent geschenk. Voor de opdruk kunt u kiezen voor uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Het bedrukken van de wijnflessen met uw eigen etiket is al mogelijk vanaf 6 stuks.

Meer lezen >

Kurkentrekkers bedrukken

Het bedrukken van kurkentrekkers is een uitstekend idee, doordat zowel thuis als in organisaties kurkentrekkers regelmatig gebruikt worden om bijvoorbeeld een fles wijn te openen. Hierdoor is een kurkentrekker een perfect en vooral nuttig geschenk. De kurkentrekkers kunnen wij bedrukken met uw logo of slogan. Een bedrukte kurkentrekker is klein van formaat en is daardoor een handige giveaway die makkelijk meegegeven kan worden.

Meer lezen >

Wijnsets bedrukken

Het bedrukken van wijnsets is perfect voor speciale gelegenheden of voor speciale klanten en medewerkers. Wijnsets met logo bieden bedrijven een exclusieve mogelijkheid om hun waardering te tonen. Een wijnset is een geschenk dat echte klasse en kwaliteit uitstraalt. Door wijnsets te bedrukken met uw logo, afbeelding of eigen tekst, creëert u een uniek relatiegeschenk. De bedrukking zal zorgen voor een langere herinnering aan uw bedrijf.

Meer lezen >