Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 18 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte zonnebrandcrème

Bedrukte zonnebrandcrème is een echt zomers geschenk. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan bescherming tegen de zon en bescherming voor na de zon. Wij bieden u zonnebrand met factor 20 tot en met 50 en flesjes van 20 ml tot 100 ml. Ook hebben wij unieke duopack tubes met zonnebrand en aftersun. Al onze crèmes zijn dermatologisch getest en zijn dus veilig om te gebruiken.

 

Meer lezen >

Zonnebrandcrème bedrukken

Zonnebrandcrème bedrukken kan bij Premiumwereld! Alle zonnebrandcrèmes kunnen volledig full color bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, uw bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Met uw eigen bedrukte zonnebrandcrème laat u zien dat u het beste met uw klanten of relaties voor heeft. De zonnebrand artikelen kunnen al besteld worden vanaf 100 stuks.

 

 

 

Meer lezen >

Zonnebrandcrème met logo

Als u uw naam verbindt aan een goede zonnebrandcrème die uw klant beschermt, geeft u een blijvend signaal af dat u uw klant wil beschermen. Zonnebrand is een leuke give away voor de zomer, maar ook zeker voor wintersportliefhebbers. Zonnebrand artikelen zijn uitermate geschikt als promotieartikel voor reisorganisaties, deelnemers aan vakantiebeurzen en bedrijven gerelateerd aan de vrijetijdsindustrie.

 

Meer lezen >