Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 15 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Zonnebrillen bedrukken

De zonnebrillen kunnen op verschillende manieren bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of een persoonlijke tekst. U kunt ervoor kiezen om één of beide pootjes te laten bedrukken. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit één tot vier kleuren. Ook is er de mogelijkheid om beide glazen te bedrukken. De beide glazen worden dan voorzien van een full color bedrukte sticker, waar u wel nog doorheen kunt kijken.

 

 

 

 

Meer lezen >

Bedrukte zonnebrillen

Premiumwereld is gespecialiseerd op het gebied van bedrukte zonnebrillen. Zonnebrillen zorgen voor veiligheid doordat u voorkomt dat u uw zicht belemmert en u niet met samengeknepen ogen hoeft rond te lopen. In ons ruime assortiment vindt u naast promotie zonnebrillen en sport zonnebrillen ook kinderzonnebrillen en piloten zonnebrillen. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor opberghoesjes en brillendoekjes.

 

Meer lezen >

Zonnebrillen met logo

Zonnebrillen met logo beschermen niet alleen tegen de zon, maar zijn natuurlijk ook erg modieus. De bedrukte zonnebrillen zijn ideaal om in te zetten als promotiemateriaal, vooral op het moment dat de zon begint te schijnen en we allemaal op zoek gaan naar UV-bescherming voor onze ogen. De bedrukte zonnebrillen kunnen uitgedeeld worden op beurzen en evenementen. Zonnebrillen kunnen al bedrukt worden vanaf 50 stuks.

 

Meer lezen >