Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 0 van 0 resultaten
Er komen geen producten overeen met de selectie
1 - 0 van 0 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Shakers

Bedrukte shakers zijn ideaal voor onderweg, thuis en in de sportschool. Onze shakers zijn ideaal voor het mengen van eiwit- en sportdrankjes. Binnen ons assortiment vindt u verschillende modellen met elk hun eigen gemak. Zo bieden wij shakers aan met een shakerbal die zorgen voor een perfect gemixt drankje of met een compartiment om onderweg supplementen mee te nemen. Naast onze standaard shakers bieden we u ook het kwaliteitsmerk Contigo aan. Naast de hoge kwaliteit zijn Contigo shakers ook 100% lekvrij en beschikken ze over verschillende extra optie zoals een vakje voor kleine spullen en zijn ze vaatwasserbestendig.

Meer lezen >

Shakers bedrukken

Shakers bedrukken we doormiddel van tampondruk. Dit is een elastische stempel die de inkt van een plaatje, de cliché, oppakt en vervolgens op het product stempelt.  In de cliche zitten verdiepingen die met een chemisch proces zijn gecreëerd in vorm van het te drukken ontwerp. Alleen deze verdiepingen lopen vol met inkt waardoor de tampon alleen het ontwerp op het artikel drukt. Tampondruk is uitermate  geschikt om ronde artikelen mee te bedrukken zoals een shaker. Benieuwd hoe de shakers eruit komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verassen door onze studio. 

Meer lezen >

Shakers met logo

Shakers met logo zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook leuk om weg te geven. Shakers worden steeds populairder, stimuleren een gezonde levensstijl en kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. Naast dat shakers weggeven kunnen worden zijn ze ook uitermate geschikt om te verkopen. Shakers met het logo van uw merk of bedrijf zijn vaak gewild en geschikt voor verkoop via uw shop of winkel. Denk aan een sportschool of voor verkopers van shakes. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >