Dit zeggen onze klanten

Sportbidons

Onze sportbidons worden geproduceerd en bedrukt in Duitsland. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit bidon die 100% BPA en lekvrij is. De sportbidon kan geleverd worden in twee verschillende formaten, 500 en 750 ml. Dop kleur van de fles en de dop kunt u combineren. Dit zorgt ervoor dat de bidon perfect aansluit bij uw huisstijl. De sportbidons zijn te bestellen en te bedrukken vanaf 100 stuks. Omdat de bidons op order worden geproduceerd is levertijd voor zowel bedrukt als onbedrukt sportbidons 8 werkdagen.

Meer lezen >

Sportbidons bedrukken

De sportbidons kunt u laten bedrukken met een logo en/of tekst. Wij bedrukken de sportbidons met een UV inkt die na het bedrukken snel droogt en 100% voedselveilig is. In tegenstelling tot de Tacx bidons zijn onze sportbidons niet vaatwasserbestendig. Deze moeten met de hand gewassen worden anders laat de bedrukking los van de fles en slijt deze weg. Wij kunnen de sportbidons tot maximaal 4 PMS kleuren rondom bedrukken. De sportbidons hebben een drukafmeting van 105x210 mm. Benieuwd hoe de sportbidon eruit komt te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verassen door onze studio.

Meer lezen >

Sportbidons met logo

Organiseert u een sportevenement, open dag of wilt u een sportief geschenk weggeven? Dan zijn sportbidons met logo de perfecte keus. Door de scherpe prijs en groot drukoppervlak zijn de sportbidons een leuke en opvallende give-away. Ook voor sportscholen die iets cadeau willen geven bij een abonnement of willen verkopen in de sportschool zijn sportbidons een geschikt. Op de bidons kunnen wij ook een vlak drukken zodat de ontvangers hun naam erop kunnen schrijven. Ideaal als je de sportbidons weggeeft aan een groep die vaak bij elkaar komt. Zo komen de bidons niet door elkaar. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons met ons op. Wij helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >