Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte deurmatten

Met een bedrukte deurmat is een vieze entree gegarandeerd verleden tijd! Door gebruik te maken van deurmatten komen gasten altijd met droge en schone schoenen binnen. De entree van een huis of bedrijf is erg belangrijk om een goede indruk te geven aan degenen die op bezoek komen. Een eigen bedrukte deurmat is daarom veel leuker. Dit is een meer dan originele manier om uw gasten welkom te heten.

Meer lezen >

Deurmatten met logo

Een deurmat laten bedrukken met logo is een originele manier om een bedrijf te promoten. Door een bedrukte deurmat bij uw entree te leggen, geeft u uw onderneming meer naamsbekendheid en maakt u een sterke indruk bij uw klanten. De deurmatten met logo kunnen ook voor andere doeleinden gebruikt worden, bijvoorbeeld als hulpmiddel voor het presenteren van uw bedrijf op beurzen en evenementen.

Meer lezen >

Deurmatten bedrukken

Bij Premiumwereld kunnen alle deurmatten full colour bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. U vindt in ons assortiment zowel deurmatten voor binnen als voor buiten. Alle deurmaten zijn verkrijgbaar in acht standaard maten of in een eigen maat. Doordat de deurmatten al bedrukt kunnen worden vanaf 1 stuk, zijn onze deurmatten geschikt voor zowel bedrijven als particulieren.

Meer lezen >