Dit zeggen onze klanten

Deurmatten voor binnen

Met bedrukte deurmatten voor binnen kunt u gelijk een goede eerste indruk mee geven wanneer er iemand binnen komt lopen! Bent u op zoek naar een goede manier om uw bedrijf of product te promoten en om daarnaast uw entree schoon en veilig te houden? U kunt dit combineren met een deurmat die voorzien is van uw logo of eigen ontwerp. Deze deurmat maakt schoenen schoon en droog en zorgt er daarnaast voor dat de bekendheid van uw bedrijf zal toenemen. Een bedrukte deurmat is een meer dan originele manier om uw bedrijf welkom te heten. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan deurmatten. De deurmatten kunnen in verschillende afmetingen besteld worden.

Meer lezen >

Deurmatten voor binnen bedrukken

Alle deurmatten uit ons assortiment kunnen full color bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Op deze manier geeft u de entree van uw bedrijf een professionele uitstraling met een persoonlijk tintje. Deurmatten met bedrukking zijn ideaal voor thuis, op kantoor, in de winkel of voor waar u ook maar wenst. Onze deurmatten worden bedrukt door middel van een speciale druktechniek. Deze druktechniek is uitermate geschikt voor scherpe bedrukkingen op deurmatten. Met een bedrukte deurmat geeft u uw entree een originele touch en uw bedrijf meer naamsbekendheid.

Meer lezen >

Deurmatten voor binnen met logo

Bij Premiumwereld kunt u makkelijk en snel deurmatten met logo bestellen! De deurmatten kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 1 stuk. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon. U kunt gratis een digitale drukproef aanvragen als u benieuwd bent naar het eindresultaat.

Meer lezen >

Meer lezen >