Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 18 van 18 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 18 van 18 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Glazen kerstballen

Bedrukte glazen kerstballen worden iedere kerst weer uit de doos gehaald en opgehangen in de eigen kerstboom. Kerstballen staan prachtig in de kerstboom, maar ook in een kerststukje, op een schaal of in een vaas zijn ze erg decoratief. Bij Kerstpremiumwereld vind je een ruim assortiment aan kerstballen in verschillende maten en uitvoeringen. Zo vind je bij ons glazen kerstballen met een glossy afwerking of matte afwerking. De maten van de kerstballen variëren van 40 tot 100 mm. Ook kun je kiezen voor een gouden of zilveren kroon. Op deze manier kun je de kerstballen helemaal samenstellen naar je eigen wensen!

Meer lezen >

Glazen kerstballen bedrukken

Alle kerstballen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met maximaal vier verschillende kleuren of volledig in full color. Dit betekent dat de kerstballen niet alleen bedrukt kunnen worden met je eigen logo of tekst, maar ook met duidelijke foto’s. Het bedrukken van kerstballen met de huisstijl van je bedrijf is natuurlijk een erg leuke manier om je eigen werkomgeving op te fleuren en om de kerst samen met je werknemers te vieren. Benieuwd naar hoe de glazen kerstballen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Glazen kerstballen met logo

Bij Kerstpremiumwereld kun je makkelijk en snel glazen kerstballen bestellen. Je kan de kerstballen al bestellen vanaf 100 stuks. De bedrukte kerstballen zijn ontzettend leuk als giveaway of kerstdecoratie voor in je bedrijf. Veel bedrijven zetten glazen kerstballen in om reclame te maken. Door gepersonaliseerde kerstballen te gebruiken voor een campagne, kan er op een subtiele manier ingespeeld worden op het kerstgevoel van je klanten, consumenten en andere relaties. Ook weet je zo zeker dat je klanten en zakenrelaties een mooi aandenken aan jouw fijne samenwerking ontvangen. Bij vragen of specifieke wensen kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Meer lezen >