Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 0 van 0 resultaten
Er komen geen producten overeen met de selectie
1 - 0 van 0 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Kunststof kerstballen

Bedrukte kunststof kerstballen zijn unieke relatiegeschenken voor de feestdagen aan het einde van het jaar. Je kan er natuurlijk voor kiezen om glazen kerstballen aan je relaties te geven, maar deze zijn wel erg breekbaar. Wanneer jouw relaties kleine kinderen of huisdieren hebben, zijn glazen kerstballen dan niet zo handig. Daarom vind je bij Kerstpremiumwereld ook een ruim assortiment aan kunststof kerstballen. Zo weet je in ieder geval zeker dat je relaties jouw gepersonaliseerde kerstballen meerdere jaren gebruiken. Je vindt bij ons kunststof kerstballen in verschillende maten en uitvoeringen. Daardoor zal er altijd een geschikte kunststof kerstbal bij zitten voor jouw bedrijf of organisatie!

Meer lezen >

Kunststof kerstballen bedrukken

Alle kunststof kerstballen uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie bedrukking. Je kunt je logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelfgekozen tekst op de kerstbal of op de deksel van de bijpassende geschenkverpakking laten bedrukken. Het bedrukken van de kunststof kerstballen met de huisstijl van jouw bedrijf is een erg leuke manier om je eigen werkomgeving op te fleuren en om de kerst samen met je werknemers te vieren. Benieuwd naar hoe de kunststof kerstballen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Kunststof kerstballen met logo

Je kan makkelijk en snel kunststof kerstballen bestellen bij Kerstpremiumwereld. De kerstballen kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 10 stuks. De bedrukte kerstballen zijn erg leuk als giveaway of kerstdecoratie voor in je bedrijf. Door bedrukte kerstballen te gebruiken voor een campagne, kun je op een subtiele manier inspelen op het kerstgevoel van je klanten en zakenrelaties. Op deze manier zal ook de naamsbekendheid van je bedrijf toenemen. Wanneer je nog vragen of specifieke wensen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >