Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 27 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Lunchboxen bedrukken

De lunchboxen kunnen allemaal geheel naar uw wensen bedrukt worden. Zo kunt u ervoor kiezen om de lunchboxen te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren of full color. Naast bedrukken is het bij sommige lunchboxen ook mogelijk om ze te laten graveren. Met een bedrukte lunchbox helpt u uw relaties met het vers en veilig meenemen van hun eten.

Meer lezen >

Broodtrommels bedrukken

Wanneer u ervoor kiest om broodtrommels te bedrukken, bent u bij Premiumwereld aan het juiste adres. De broodtrommels kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf 25 stuks. Een broodtrommel met bedrukking zal minimaal één keer per dag door uw relaties gezien worden en vormt zo een continue reclamedrager voor uw organisatie. Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf ook zeker toenemen.

Meer lezen >

Luncboxen met logo

Lunchboxen met logo worden dagelijks gebruikt en komen daarom bij iedereen wel van pas! Een lunchbox is ideaal om huisgemaakte maaltijden in te bewaren en te vervoeren. Het grote voordeel van een lunchbox is dat het gebruik van een lunchbox veel duurzamer is dan dagelijks uw lunch verpakken in plastic of aluminiumfolie. Met lunchboxen met logo zet u uzelf neer als milieubewuste organisatie die rekening houdt met uw groene imago.

Meer lezen >