Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 15 van 15 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 15 van 15 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Kunststof lunchboxen

Kunststof lunchboxen worden dagelijks vaak gebruikt! Ze zijn ideaal om mee te nemen naar uw werk. Of u nou op kantoor zit of werkt in de bouw, een afsluitbare lunchbox zal altijd van pas komen. Ook voor scholieren en studenten is een kunststof lunchbox erg handig. Een lunchbox wordt ook wel een broodtrommel genoemd. Het grote voordeel van een lunchbox is dat het gebruik van een lunchbox veel duurzamer is dan dagelijks een lunch verpakken in plastic of aluminiumfolie. Met bedrukte lunchboxen zet u uzelf neer als milieubewuste organisatie die rekening houdt met uw groene imago. Doordat de lunchboxen gemaakt zijn van kunststof kunnen ze wel tegen een stootje en zullen ze lang meegaan.

Meer lezen >

Kunststof lunchboxen bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de kunststof lunchboxen te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. De lunchboxen kunnen bedrukt worden in één tot vier kleuren. Sommige broodtrommels kunnen ook in full color besteld worden, waardoor ze extra in het oog zullen springen. Met een bedrukte lunchbox komt uw bedrijf op een positieve manier onder de aandacht bij al uw relaties, want u helpt uw relaties met het vers en veilig meenemen van hun eten. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de kunststof lunchboxen? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Kunststof lunchboxen online bestellen

De kunststof lunchboxen kunnen eenvoudig online bij ons op de website besteld worden. Het bestellen van de broodtrommels is zowel bedrukt als onbedrukt al mogelijk vanaf 25 stuks. Een bedrukte broodtrommel is een praktisch relatiegeschenk, waarbij uw logo of boodschap dagelijks gezien zal worden door uw doelgroep. Een lunchbox met bedrukking zal minimaal één keer per dag door uw relaties gezien worden en vormt zo een continue reclamedrager voor uw organisatie. Doordat de lunchboxen in vele verschillende kleuren besteld kunnen worden en u veel bedrukkingsmodelijkheden heeft, kunt u de lunchboxen geheel laten aansluiten bij de huisstijl van uw bedrijf. Bij vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact met ons opnemen via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >