Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 22 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Powerbanks bedrukken

De powerbanks kunnen geheel naar uw eigen wens bedrukt worden. Zo kunt u ervoor kiezen om de powerbank te laten bedrukken met uw logo, een tekst of een leuke foto. De powerbanks kunnen door verschillende technieken voorzien worden van een mooie bedrukking. U kunt kiezen uit een bedrukking in één tot vijf kleuren door middel van gravure of een full color bedrukking. Powerbanks kunnen al bedrukt worden vanaf 25 stuks.

 

Meer lezen >

Bedrukte powerbanks

Powerbankwereld is de specialist op het gebied van bedrukte powerbanks. U vindt bij ons sterke powerbanks in verschillende uitvoeringen. Zo beschikken wij over solar powerbanks, draadloze powerbanks en sleutelhanger powerbanks. Daarnaast vindt u bij ons multifunctionele powerbanks die naast de oplaadfunctie ook beschikken over een zaklampfunctie. U vindt bij ons powerbanks met een accu van 1000 -10000 mAh.

 

Meer lezen >

Powerbanks met logo

Powerbanks komen altijd van pas, waardoor ze perfect zijn als relatiegeschenk of giveaway. De powerbank is een handige, compacte oplader voor mobiele apparaten, waarbij er geen stopcontact nodig is. Hierdoor is de powerbank ideaal om mee te nemen naar festivals, zakenreizen of dagjes uit. Deel de powerbanks met logo uit aan uw klanten of relaties om uw waardering te laten blijken. Op deze manier zal ook uw naamsbekendheid vergroten.

 

Meer lezen >