Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Solar powerbanks

Een bedrukte solar powerbank is een  uitstekende manier om uw  relatie in het zonnetje zetten . Een solar powerbank is een powerbank waarmee u op werkelijk elk moment uw mobiele apparaat kan opladen. De solar powerbanks kunnen worden opgeladen via een stopcontact, maar ook door de powerbanks in het daglicht te leggen. In de powerbank zit een spanningsindicator en een solar paneel, waardoor de zon optimaal gebruikt kan worden. De powerbanks worden geleverd met USB-kabel zodat u de powerbank toch kan opladen mocht het donker zijn. De solar powerbanks zijn gemaakt van aluminium en hebben een ingebouwde lithium-ion batterij. Bij powerbankwereld kunt u kiezen uit solar powerbanks met verschillende capaciteiten. Zo bieden wij powerbanks van 1000, 3000 en 4000 mAh aan.

Meer lezen >

Solar powerbanks bedrukken

U kunt de solar powerbanks helemaal personaliseren naar uw wensen. Zo kunt u de powerbanks laten  bedrukken met uw logo, een slogan of een prachtige foto. Er kunnen verschillende druktechnieken worden gebruikt voor het bedrukken van de powerbanks. Zo bieden wij een chique lasergravure aan, waar uw ontwerp met een laser in het materiaal wordt gedrukt. Verder is er ook de mogelijkheid om te bedrukken tot full color.

Meer lezen >

Solar powerbanks met logo

Een solar powerbank is een perfect relatiegeschenk vanwege zijn veelzijdigheid en duurzaamheid. De solar powerbank is een ideaal relatiegeschenk omdat het in verschillende situaties gebruikt kan worden. De powerbank is handig voor op het kantoor, maar ook als uw relatie veel onderweg is zal een solar powerbank vaak gebruikt worden. De bedrukte powerbank met uw logo of tekst zal hierdoor vaak onder ogen komen. Daarnaast is de powerbank ook fijn voor op festivals, dagjes uit of op vakantie. Daarnaast laat u met een bedrukte solar powerbank zien dat uw bedrijf modern en maatschappelijk verantwoord onderneemt. Bestel makkelijk uw bedrukte solar powerbank al vanaf 25 stuks!

Meer lezen >

Meer lezen >