Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 151 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 151 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Lange werkbroeken

Lange werkbroeken kunnen niet ontbreken in uw werkoutfit. De lange werkbroeken zijn geschikt voor iedere professional. Ieder bedrijf heeft behoefte aan werkbroeken die betrouwbaar, veilig en hoogwaardig zijn. Lange werkbroeken zijn geschikt voor alle weersomstandigheden, waardoor ze erg praktisch zijn. Onze lange werkbroeken staan bekend om de goede prijs/kwaliteit verhouding. U vindt bij ons lange werkbroeken van verschillende merken, zoals Dassy, Mascot en Tricorp. Deze werkbroeken zijn van uitstekende kwaliteit en zijn voorzien van extra versteviging op de meest kwetsbare plekken. Bij het kopen van een lange werkbroek zijn de werkomstandigheden en het vakgebied van belang. Er kan namelijk veel verschil zitten tussen de werkbroeken voor verschillende vakgebieden. Bij ons vindt u een ruim assortiment lange werkbroeken.

Meer lezen >

Lange werkbroeken online bestellen

De lange werkbroeken kunnen geborduurd of bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Deze bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de achterzak en/of de broekspijp. Bedrukte werkkleding zorgt voor saamhorigheid en eenheid bij uw werknemers. Ook zijn uw werknemers makkelijk te herkennen wanneer ze allemaal werkbroeken in uw huisstijl dragen. Door uw bedrijfsnaam op de lange werkbroeken te laten drukken of borduren, zet u uw bedrijfsnaam meer in het licht en zult u extra opvallen. Benieuwd naar hoe de lange werkbroeken eruit zullen komen te zien met uw logo of bedrijfsnaam? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Lange werkbroeken online kopen

De lange werkbroeken kunnen eenvoudig en snel online besteld worden. De werkbroeken kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. Werkbroeken dienen lang mee te gaan bij vaak wassen, verschillende weersomstandigheden en in verschillende werksituaties, zoals staand, zittend en knielend. Comfort, functionaliteit en pasvorm staan bij onze werkbroeken voorop. De werkbroeken kunnen besteld worden in verschillende kleuren en in een brede maatvoering. Hierdoor zal er altijd een lange werkbroek tussen zitten die voldoet aan uw eisen! Bij vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >