Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 35 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 35 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Stretch werkbroeken

Wanneer u tijdens uw werk veel aan het bewegen bent, zijn de stretch werkbroeken ideaal voor u! De stretch werkbroeken zijn comfortabele werkbroeken waar u veel bewegingsvrijheid in hebt. Dit zorgt voor een optimaal draagcomfort. Voor sterke stretch werkbroeken bent u bij ons aan het juiste adres! Er komen momenteel steeds meer stretch werkbroeken op de markt. Stretch was al een tijdje in de mode en komt nu ook steeds meer bij de werkkleding in beeld. Bij fysieke arbeid wilt u niet gehinderd worden in uw bewegingen. Werkbroeken die meebewegen tijdens uw werkzaamheden zijn natuurlijk een stuk comfortabeler. Stretch werkbroeken bieden u gedurende uw gehele werkdag optimale bewegingsvrijheid en comfort. Werkbroeken kunnen op verschillende manieren van stretch voorzien zijn. Zo zijn er werkbroeken met 2-weg stretch, 4-weg stretch of broeken die beschikken over een combinatie daarvan.

Meer lezen >

Werkbroeken met bedrukking of borduring

Alle stretch werkbroeken kunnen voorzien worden van een mooie bedrukking of borduring op de achterzak en/of broekspijp. Voor de bedrukking of borduring kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Bedrukte werkbroeken zorgen voor meer eenheid bij uw werknemers en zorgen ervoor dat zij makkelijk te herkennen zijn doordat zij uw huisstijl dragen. Door uw bedrijfsnaam of logo op de stretch werkbroeken te laten drukken of borduren, zet u bovendien uw naam meer in het licht en zult u meer opvallen. De stretch werkbroeken kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. Bent u benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de stretch werkbroeken? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Stretch werkbroeken online bestellen

De stretch werkbroeken kunnen makkelijk en snel online besteld worden. In ons ruime assortiment vindt u verschillende bekende merken van werkkleding, zoals Mascot, Dassy en Tricorp. In de uitgebreide collectie vindt u verschillende modellen die geschikt zijn voor alle beroepen. De stretchwerkbroeken zijn te verkrijgen in zowel lange als korte werkbroeken. De elastische werkbroeken zijn niet alleen super comfortabel, maar zorgen ook voor de bescherming van uw veiligheid tijdens het werken. Wanneer u met een stretch werkbroek ergens aan blijft hangen zal deze niet meteen uitscheuren, maar juist mee rekken. Hierdoor zijn de stretch werkbroeken ook nog eens extra duurzaam. Bij vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers!

Meer lezen >

Meer lezen >