Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 41 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Keycords bedrukken

Bij Premiumwereld kunt u keycords laten bedrukken. Keycords of lanyards zijn praktische nekkoorden waar u bijvoorbeeld een badge, sleutel of fluitje aan kunt dragen. Bedrukte keycords kunnen uitgedeeld worden tijdens verschillende gelegenheden, zoals op een beurs, tijdens een evenement of op een open dag. Door een keycord met logo, bedrijfsnaam of slogan te laten bedrukken, zorgt u ervoor dat uw naamsbekendheid wordt vergroot.  

Meer lezen >

Keycords met logo

Keycords met logo zijn erg geschikt om weg te geven tijdens beurzen en evenementen om uw naamsbekendheid te vergroten. Keycords hebben als groot voordeel dat de ontwerpmogelijkheden eindeloos zijn. Een bedrukte keycord zorgt voor een hoge herkenbaarheid van uw bedrijf en laat een professionele indruk achter bij uw klanten en relaties. Bedrukte keycords zijn daarnaast ook geschikt om in te zetten op festivals, feesten of open dagen.

Meer lezen >

Lanyards bedrukken

Onze lanyards kunnen bedrukt worden met uw logo of een persoonlijke tekst. Lanyards draagt u om uw nek, zodat hetgeen wat aan het neklint hangt binnen handbereik is. De lanyards kunnen full color bedrukt worden of in één tot vier kleuren. De bedrukte keycords zijn niet alleen uitstekend inzetbaar als leuke weggever, maar zijn ook geschikt als relatiegeschenk voor uw personeel of zakenrelaties. Het bedrukken van de lanyards is al mogelijk vanaf 50 stuks. 

Meer lezen >