Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 7 van 7 resultaten

1 - 7 van 7 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Onbedrukte lanyards

Bij Premiumwereld vindt u een breed assortiment aan onbedrukte lanyards. Een lanyard is een nekkoord waaraan u makkelijk sleutels of een badge kunt bevestigen. De lanyards worden ook wel keycords genoemd. In de evenementenbranche worden de lanyards vaak ingezet als promotieartikel, maar ook als manier om mensen te identificeren. Lanyards zijn erg handig voor heel veel dingen en zullen daarom bij iedereen wel van pas komen. U heeft bij ons de keuze uit verschillende varianten lanyards. Zo hebben we lanyards met of zonder veiligheidssluiting en lanyards met verschillende haken. De lanyards zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Er zal zeker een geschikte lanyard te vinden zijn voor u in ons brede assortiment!

Meer lezen >

Onbedrukte lanyards online bestellen

De onbedrukte lanyards kunt u eenvoudig en snel bij ons online bestellen. De onbedrukte lanyards kunnen al besteld worden vanaf 100 stuks. De lanyards kunnen ingezet worden voor verschillende doeleinden. Ze kunnen gebruikt worden als relatiegeschenk, promotiemateriaal of om te zorgen voor herkenbaarheid. Wanneer u een badge aan de lanyard hangt, is het bij een evenement in één opslag duidelijk wie iedereen is en waar iedereen bij hoort. Wij denken graag met u mee over welke lanyard het beste bij u past. De lanyards zijn stuk voor stuk erg praktisch en kunnen volledig zelf samengesteld worden.

Meer lezen >

Onbedrukte lanyards kopen

Onbedrukte lanyards kopen doet u bij Premiumwereld! In ons brede assortiment vindt u ook lanyards met veiligheidssluiting. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u in de buurt van machines werkt. Bij grote spanning op de lanyard schiet de lanyard automatisch los, waardoor er geen gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Ook hebben we lanyards met een buckle. Dit is erg handig, want zo kunt u gemakkelijk uw pasjes en sleutels losklikken van de lanyard. U hoeft dan niet moeilijk te doen en te bukken om een slot open te draaien of om een pasje te scannen wanneer u de lanyard om uw nek heeft. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >