Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 11 van 11 resultaten

1 - 11 van 11 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Full color lanyards

Full color lanyards hebben een full color bedrukking waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn! De hele lanyard kan bedrukt worden, dus zowel de voor- en achterzijde. Een bedrukte lanyard is een uitstekende optie om uw sleutels en badges bij elkaar te houden. De lanyards kunnen volledig gepersonaliseerd worden naar uw wensen. Zo heeft u de keuze uit verschillende breedtes van de lanyards, namelijk 15, 20 of 25 mm. Ook kunt u kiezen wat voor haak u op de lanyard wil, zoals een haak met telefoonkabel of een badge met afrolmechanisme. Tot slot heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een veiligheidssluiting. Dit is erg handig als u in de buurt van machines werkt. Bij grote spanning schiet de lanyard namelijk automatisch los en kunnen er geen gevaarlijke situaties ontstaan.

Meer lezen >

Full color lanyards bestellen

De full color lanyards kunt u makkelijk en snel bij ons online bestellen! Het bestellen van de lanyards is zowel bedrukt als onbedrukt al mogelijk vanaf 100 stuks. Bij de full color bedrukking wordt gebruik gemaakt van sublimeren. Sublimeren betekent dat een digitaal geprinte tekst of een afbeelding door middel van een hittepers in de vezel gedrukt wordt. Hierdoor kan de gehele lanyard voorzien worden van een mooie bedrukking. Uw naam of logo zal keer op keer in beeld komen doordat een lanyard een echt gebruiksvoorwerp is. Bij vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon!

Meer lezen >

Full color lanyards met logo

Full color lanyards met logo zijn tijdloze reclamemakers en deze zorgen voor een betere herkenbaarheid en zichtbaarheid van uw bedrijf. De full color lanyards zijn perfect om in te zetten op evenementen, beurzen of festivals. Het uitdelen van keycords met uw opdruk zal bijdragen aan een positieve merkbeleving. Door de entreebewijzen aan de lanyards te bevestigen, wordt bovendien de toegangscontrole en beveiliging van uw evenement een stuk makkelijker. Bent u benieuwd naar hoe de lanyards er uit zullen komen te zien met uw gewenste bedrukking? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >