Dit zeggen onze klanten

Olievat krukje

Bedrukte olievat krukjes zijn unieke zitjes. Ze zijn ideaal voor op het terras. De olievat krukjes zijn netjes afgewerkt en kunnen daarom zowel binnen als buiten gebruikt worden. De krukjes zijn van een goede en robuuste kwaliteit, maar licht van gewicht zodat ze makkelijk verplaatst kunnen worden. Op het olievat is een kussentje bevestigd, zodat men er comfortabel op kan zitten. De bedrukte olievat krukjes kunnen perfect gecombineerd worden met onze statafel olievaten. De krukjes zijn gemaakt in een olievat van 60 liter en hebben een hoogte van ongeveer 60 centimeter. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan olievaten, waaronder de olievat krukjes.

Meer lezen >

Olievat krukje bedrukken

Alle olievat krukjes uit ons assortiment kunnen gepersonaliseerd worden door middel van een bedrukking. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De krukjes kunnen op meerdere manieren bedrukt worden. Ze kunnen bedrukt worden door middel van een hoge kwaliteit full colour sticker op de middelste band van het olievat aan 1 of 2 zijden, of een all over full colour wrap rondom het gehele krukje. Het olievat krukje beschikt over een groot drukoppervlak. Hierdoor zijn de bedrukte olievat krukjes echte eyecatchers en zal uw logo bij veel mensen in het oog springen. Dit zal ervoor zorgen dat uw naamsbekendheid zal toenemen.

Meer lezen >

Olievat krukje met logo

Olievat krukjes met logo besteld u makkelijk en snel bij Premiumwereld! Op onze website start uw zoektocht naar de perfecte olievat krukjes voor u. Olievat krukjes bestellen en personaliseren is al mogelijk vanaf één stuk! Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u altijd graag verder. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. U heeft bij ons de mogelijkheid om een gratis digitaal drukvoorbeeld aan te vragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.

Meer lezen >

Meer lezen >