Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 8 van 8 resultaten

1 - 8 van 8 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Prullenbak olievaten

Bedrukte prullenbak olievaten zijn onmisbaar. Afval heeft iedereen en daarom komen bedrukte prullenbakken altijd van pas! Omdat iedereen een prullenbak heeft, is het extra leuk om een unieke prullenbak te hebben. Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om milieubewuster te gaan leven en om afval te scheiden. Veel bedrijven kiezen ervoor om hierop in te spelen door prullenbakken te bedrukken. De olievat prullenbak is een stoere, grote prullenbak met een industriële uitstraling. Het formaat van deze prullenbak is erg praktisch. Prullenbak olievaten met logo zijn erg geschikt voor evenementen en festivals. Door deze prullenbakken in te zetten, kan iedereen zijn afval netjes weggooien en kan er meteen op een creatieve manier reclame gemaakt worden voor bedrijven.

Meer lezen >

Prullenbak olievaten bedrukken

Alle prullenbak olievaten uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. De prullenbak olievaten zijn echt eyecatchers. Deze bedrukte prullenbak past in huishoudens, maar door het grotere formaat is hij vooral geschikt voor bedrijven. Bedrijven hebben meer afval en daarom is een groter volume dan beter. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De olievaten kunnen op verschillende manieren voorzien worden van uw opdruk. Dit kan door een full colour sticker aan 1 of 2 zijden, of een full colour wrap rondom. Door deze prullenbak te laten bedrukken met uw logo, creëert u meer naamsbekendheid voor uw bedrijf.

Meer lezen >

Prullenbak olievaten met logo

Bij Premiumwereld kunt u makkelijk en snel prullenbak olievaten met logo bestellen. Onze website is erop gericht om het bestelproces voor u zo makkelijk mogelijk te maken. De prullenbak olievaten kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf één stuk. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u makkelijk contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u altijd graag verder! U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >