Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 9 van 9 resultaten

1 - 9 van 9 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Statafel olievaten

Bedrukte statafel olievaten zijn perfect om in te zetten als eyecatcher. De statafel olievaten zijn gemaakt van olievaten. Door er een houten tafelblad aan toe te voegen, wordt het een statafel. Statafel olievaten zijn uitermate geschikt voor op uw terras of om binnen een industriële look te creëren. U kunt de statafel ook inzetten op een beursstand. Bedrukte statafel olievaten zullen zeker in het oog springen en klanten trekken. Zo zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan statafel olievaten in verschillende soorten en maten. Hierdoor is er voor iedereen bij ons wel een geschikte statafel te vinden!

Meer lezen >

Statafel olievaten bedrukken

De statafel olievaten uit ons assortiment kunnen allemaal gepersonaliseerd worden. De personalisatie kan op verschillende manieren. Dit kan door middel van een full colour sticker aan 1 of 2 zijden en hierbij wordt het tafelblad gegraveerd. Ook kan uw logo op het vat geplaatst worden door middel van een full colour wrap volledig rondom het vat en wordt het tafelblad gegraveerd. Het gegraveerde logo zorgt voor een mooie en chique uitstraling. Voor de personalisatie heeft u de keuze uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De statafel olievaten kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf één stuk!

Meer lezen >

Statafel olievaten met logo

Bij Premiumwereld kunt u eenvoudig en snel statafel olievaten met logo bestellen. Uw zoektocht naar de perfecte statafel voor u start bij ons op de website. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. U heeft van tevoren de mogelijkheid om een gratis digitaal drukvoorbeeld aan te vragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.

Meer lezen >

Meer lezen >