Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 11 van 11 resultaten

1 - 11 van 11 resultaten

Dit zeggen onze klanten

High visibility T-shirts

High visibility T-shirts zijn onmisbaar voor wanneer u of uw medewerkers veel buiten werken. Met de high visibility T-shirts zijn uw medewerkers goed zichtbaar en kunnen zij veilig hun werkzaamheden verrichten. Bij sommige beroepen is het dragen van high visibility kleding verplicht. Aan de zichtbaarheid van uw werknemers worden strenge eisen gesteld. Zo is er de EN ISO 20471 norm die de hoeveelheid fluorescerende stof en reflecterend materiaal in ieder stuk veiligheidskleding vastlegt. De shirts beschikken over een optimale bewegingsvrijheid, waardoor u al uw werkzaamheden prettig kunt verrichten. U vindt bij ons een breed assortiment aan high visibility T-shirts in verschillende kleuren en modellen. Zo hebben we shirts met korte of lange mouwen en shirts met een ronde hals of een V-hals. Bij ons kunt u ervan uit gaan dat alle high visibility T-shirts voldoen aan de vereiste wetgeving.

Meer lezen >

High visibility T-shirts online bestellen

U kunt de high visibility T-shirts eenvoudig en snel online bestellen. Het is mogelijk om de shirts zowel bedrukt als onbedrukt al te bestellen vanaf één stuk. In ons brede assortiment vindt u high visibility T-shirts van verschillende bekende merken, zoals Mascot, Tricorp en Dassy. De high visibility T-shirts kenmerken zich door de reflecterende strepen en de felle kleuren. De shirts zijn zo ontworpen dat een optimale zichtbaarheid gecreëerd wordt voor een veilige werksituatie. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

High visibility T-shirts bedrukken

De high visibility T-shirts kunnen gepersonaliseerd worden door ze te laten bedrukken of borduren met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Doordat het gaat om high visibility T-shirts zijn er strenge eisen verbonden aan het bedrukken en borduren van de shirts. Wij zorgen ervoor dat de T-shirts gepersonaliseerd worden op een plek die gebonden is aan alle regels, waardoor de certificering van de shirts gehandhaafd blijft. Door de high visibility shirts te bedrukken met uw logo, zult u extra opvallen. Benieuwd hoe uw gewenste bedrukking of borduring eruit zal komen te zien op de high visibility T-shirts? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >