Dit zeggen onze klanten

Vlamvertragende T-shirts

Vlamvertragende T-shirts zijn bij bepaalde beroepen onmisbaar op de werkvloer. De vlamvertragende T-shirts zorgen voor veiligheid en extra bescherming voor wanneer u bij open vuur of andere brandgevaarlijke plekken werkzaamheden verricht. Bij ons vindt u een breed assortiment aan vlamvertragende T-shirts met lange mouwen. Met deze shirts kunt u op een veilige manier uw werkzaamheden in de buurt van hitte en rondvliegende vonken verrichten. De shirts uit ons assortiment zijn van het bekende merk Tricorp. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u vlamvertragende T-shirts van kwaliteit in huis haalt. De vlamvertragende T-shirts beschikken over verschillende certificeringen. Zo zijn de shirts EN 11612 gecertificeerd, wat betekent dat de T-shirts bescherming bieden tegen hitte en vlammen. Ook zijn de T-shirts EN 1149 gecertificeerd, waardoor ze beschermen tegen elektrostatische eigenschappen.

Meer lezen >

Vlamvertragende T-shirts online bestellen

De vlamvertragende T-shirts kunnen makkelijk en snel online besteld worden. Zowel bedrukt als onbedrukt kunt u de polo’s al bestellen vanaf één stuk. Vlamvertragende T-shirts komen altijd goed van pas bij de brandweer, maar ook in de afvalverwerking of bepaalde takken van de chemische industrie. De vlamvertragende T-shirts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in een brede maatvoering, namelijk van maat XS tot en met 5XL. Bij ons bent u ervan verzekerd dat u vlamvertragende T-shirts van kwaliteit in huis haalt. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Vlamvertragende T-shirts bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de vlamvertragende T-shirts te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de T-shirts te laten borduren. De personalisatie kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Ook met vlamvertragende T-shirts kan uw personeel professioneel en representatief voor de dag komen wanneer u de shirts laat bedrukken of borduren. Bovendien zal uw bedrijfsnaam dan gezien worden door veel mensen, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. Bent u benieuwd naar hoe uw gewenste bedrukking of borduring eruit zal komen te zien op de vlamvertragende T-shirts? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >