Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 8 van 8 resultaten

1 - 8 van 8 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Kinder T-shirts

Kinder T-shirts met bedrukking zijn de leukste manier om kinderen een herinnering aan een leuke activiteit of gebeurtenis mee te geven. Bedrukte kinder T-shirts worden veel gebruikt door verenigingen en scholen. Scholen laten vaak kinderkleding bedrukken voor sportevenementen, wandelvierdaagsen of excursies. Door de kinderen in mooie bedrukte T-shirts te kleden, ontstaat er een gevoel van saamhorigheid. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan kinder T-shirts in veel verschillende modellen en kleuren. Zo hebben we shirts van katoen, maar ook van polyester. Onze kinder T-shirts zijn moderne, lichtgewichte T-shirts met een comfortabele pasvorm. U vindt bij ons shirts van verschillende bekende merken, zoals bijvoorbeeld Tricorp. Hierdoor weet u zeker dat u kinder T-shirts van kwaliteit in huis haalt.

Meer lezen >

Kinder T-shirts online bestellen

De kinder T-shirts kunnen eenvoudig en snel online besteld worden. Het is mogelijk om de shirts zowel bedrukt als onbedrukt al te bestellen vanaf één stuk. Al onze kinder shirts zijn behandeld met softener en enzymen waardoor de T-shirts zacht en glad aanvoelen. De T-shirts zijn voorzien van de Oeko-Tex Standard 100 certificering. Dit houdt in dat er geen milieuvervuilende hulp- of verfstoffen zijn gebruikt bij het produceren van de shirts. De kinder shirts kunnen besteld worden in een brede maatvoering, namelijk van maat 90 tot en met 160. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Kinder T-shirts bedrukken

Voor het bedrukken van de kinder T-shirts zijn er oneindig veel mogelijkheden. Zo kunt u voor het hele team een T-shirt laten bedrukken dat voorzien is van logo, rugnummer en sponsor om op te vallen op de sportvelden of in de sportkantines. Ook kunt u een kinder shirt laten bedrukken met een afbeelding of tekst om bijvoorbeeld een kampioenschap of een andere speciale dag te vieren. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de shirts te laten borduren. De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Benieuwd naar hoe uw gewenste bedrukking of borduring eruit zal komen te zien op de kinder T-shirts? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >