Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 7 van 7 resultaten

1 - 7 van 7 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Senator Challenger pennen

De bedrukte Senator Challenger pennen hebben een harmonieus design en veelzijdige combinatiemogelijkheden. Door de hoogwaardige productie voor kunststof schrijfwaren is Senator een wereldspeler in het produceren en bewerken van pennen. Dit Duitse bedrijf is ervan overtuigd dat producten alleen een promotionele waarde hebben wanneer de artikelen geschikt zijn voor het lange termijn gebruik. Bijna geen enkele leverancier heeft voor zo veel producten awards gewonnen als Senator. Met de bijzonder slanke Senator Challenger pen heeft u ontzettend veel mogelijkheden. Zo is de pen in ontzettend veel kleuren verkrijgbaar. Dit maakt de Senator Challenger pen nog altijd voor velen de favoriet.

Meer lezen >

Senator Challenger pennen bedrukken

Doordat de Senator Challenger pennen beschikken over meerdere drukposities, vormt deze pen het ideale decor voor je logo, bedrijfsnaam of boodschap. De pen kan tot in wel vier kleuren bedrukt worden. Ook beschikt de Senator Challenger pen over een praktische clip, waarmee het mogelijk is om de pen een vaste plek te geven in bijvoorbeeld een tas. Senator heeft de kennis om duurzame, maar bovenal succesvolle producten te produceren. Benieuwd naar hoe de Senator Challenger pennen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Senator Challenger pennen met logo

Bij Bedruktepennenwereld kan je makkelijk en snel de Senator Challenger pennen met logo bestellen. De Senator Challenger pennen met logo zijn ideaal om in te zetten als promotiemiddel voor op beurzen, evenementen of open dagen. De Senator Challenger pennen kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 500 stuks. Met de Senator Challenger weet je zeker dat je betrouwbare en duurzame pennen in huis hebt. Als je nog vragen of specifieke wensen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Je kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >