Dit zeggen onze klanten

Senator Skeye pennen

De Senator Skye pen is een goede keuze wanneer je op zoek bent naar biologische pennen. Deze pen is gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal, namelijk PLA op basis van suikerriet. Door de mat polished look heeft deze pen een stijlvol uiterlijk. Daarnaast schrijft de Senator Skye pen heerlijk door de Senator magic flow G2 vulling. Deze vulling is van hoge kwaliteit en daardoor was schrijven nog nooit zo leuk! De Senator Skye pen is de winnaar van de Sustainable award. Deze Senator pen is gemaakt in Duitsland en staat voor kwaliteit, degelijkheid en vertrouwen. Bij Bedruktepennenwereld vind je een ruim assortiment aan Senator pennen in verschillende uitvoeringen en kleuren.

Meer lezen >

Senator Skeye pennen bedrukken

Alle Senator Skye pennen kunnen bedrukt worden op de body of op de clip. Als je extra wil opvallen, kan je natuurlijk ook beide laten bedrukken. Voor de bedrukking kun je kiezen uit je logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De pen kan in meerdere kleuren besteld worden en kan bedrukt worden in wel vier kleuren. Hierdoor kan je de pen helemaal laten aansluiten bij jouw wensen. De Senator Skye pen met bedrukking is de ideale pen voor een milieubewuste merkpresentatie. Ook is de pen uitermate geschikt voor het lange termijn gebruik. Benieuwd naar hoe de Senator Skye pennen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Senator Skeye pennen met logo

Bij Bedruktepennenwereld kun je makkelijk en snel alle bedrukte Senator Skye pennen bestellen. Met Senator kies je voor betrouwbare en ecologische producten van een uitstekende kwaliteit. De Senator Skye pennen kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 500 stuks. Je kan de pennen met logo inzetten als giveaway voor op een beurs of evenement. Op deze manier zal je de naamsbekendheid van jouw bedrijf op een eenvoudige manier vergroten.

Meer lezen >

Meer lezen >