Dit zeggen onze klanten

Senator Dart pennen

De Senator Dart pen is een voordelige bestseller van het Duitse merk Senator. Deze pen is een goedkopere reclamepen, maar bezit wel de gewone Senator-kwaliteit. De Senator Dart pen heeft een dynamisch en sportief design dat ontworpen is met de vaste hand. De Senator Dart pen heeft een markante drukknop waardoor de pen zeker opvalt vergeleken met andere Senator pennen. Met meer dan 95 jaar ervaring is Senator gespecialiseerd in kunststof- en metalen schrijfwaren. Bij Bedruktepennenwereld vind je een ruim assortiment aan Senator pennen in verschillende varianten, waaronder de Senator Dart pennen. De Senator Dart pen is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Daarom zit er altijd wel een kleur bij die past bij de huisstijl van jouw organisatie. Ook heb je de keuze uit een blauw of zwart schrijvende vulling.

Meer lezen >

Senator Dart pennen bedrukken

Alle Senator pennen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met je logo, bedrijfsnaam, zelf gekozen tekst of afbeelding. Senator individualiseert haar producten naar wens en creëert daardoor een perfect decor voor jouw boodschap. De pennen kunnen in tot wel vier kleuren bedrukt worden. Benieuwd naar hoe de Senator Dart pennen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Senator Dart pennen met logo

Bij Bedruktepennenwereld kan je makkelijk en snel de Senator Dart pennen met logo bestellen. De Senator Dart pen kan al besteld en bedrukt worden vanaf 1000 stuks. De bedrukte pennen zijn ideaal om in te zetten als promotiemiddel voor op beurzen en evenementen. Ook kan je de pennen uitstekend cadeau doen aan je klanten en medewerkers. Door deze pennen met logo uit te delen, zal de naamsbekendheid van je bedrijf zeker toenemen. Wanneer je vragen of specifieke wensen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen je altijd graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >