Dit zeggen onze klanten

Senator Liberty pennen

De Senator Liberty pennen met drukmechanisme behoren tot de topsellers onder de pennen van Senator. Deze Senator pen staat garant voor kwaliteit, degelijkheid en vertrouwen. De Liberty pennen zijn tijdloos en modern en hebben een overtuigend design. Je hebt de keuze voor een blauw of zwart schrijvende pen. Met deze pennen kan je zonder onderbrekingen en zonder vlekken moeiteloos schrijven. De Senator Liberty pen is beschikbaar is vele sprekende kleuren. Bij Bedruktepennenwereld vind je een ruim assortiment aan Senator pennen in verschillende varianten. Zo is er voor iedereen wel een geschikte pen te vinden.

Meer lezen >

Senator Liberty pennen bedrukken

De Senator Liberty pennen beschikken over meerdere drukposities, waardoor deze pen perfect is om te bedrukken met je logo, bedrijfsnaam, afbeelding of tekst. Deze pen kan in tot wel vier kleuren bedrukt worden. Daarnaast beschikt de Senator Liberty pen over een handige clip, waarmee je de pen een vaste plek kan geven in bijvoorbeeld een tas. Senator staat erom bekend om naast succesvolle producten ook duurzame producten te produceren. Benieuwd naar hoe de Senator Liberty pennen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Senator Liberty pennen met logo

De Senator Liberty pennen met logo zijn perfect om cadeau te doen aan al je klanten en zakenrelaties. Ook kun je de pennen gebruiken als giveaway. Door de pennen uit te delen op beurzen, evenementen en open dagen zal je bedrijf door veel mensen gezien worden. Hierdoor zal de naamsbekendheid van je bedrijf zeker toenemen. De Senator Liberty pennen kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 500 stuks. Met de Senator Liberty pennen weet je zeker dat je betrouwbare en duurzame pennen in huis hebt. Je kan altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als je nog vragen of specifieke wensen hebt.

Meer lezen >

Meer lezen >