Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 126 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Werkschoenen

Werkschoenen vormen een essentieel onderdeel van uw werkkleding doordat werkschoenen uw voeten beschermen en ondersteunen tijdens uw werkzaamheden. De veiligheid van uw medewerkers komt altijd op de eerste plaats. Bij werkschoenen is het belangrijk om een model te kiezen dat past bij uw specifieke beschermingseisen. U vindt bij ons een ruim assortiment aan werkschoenen van bekende merken, zoals Bata, Exena en Gevavi.

Meer lezen >

Werkschoenen kopen

Bij het kopen van werkschoenen is het belangrijk om te kiezen voor werkschoenen die beschermen bieden tegen de veiligheidsrisico’s waar u op uw werkplek mee geconfronteerd wordt. De werkschoenen zijn afhankelijk van aan welke veiligheidsnormen ze voldoen, ingedeeld in verschillende categorieën. U bent bij ons aan het juiste adres voor S1, S2 en S3 werkschoenen. Hierdoor is voor alle werkzaamheden de perfecte werkschoen te vinden!

Meer lezen >

Werkschoenen online bestellen

De werkschoenen kunnen makkelijk online besteld worden. De werkschoenen kunnen bij ons al besteld worden vanaf één paar. Bij bepaalde werkzaamheden is het verplicht om werkschoenen met een bepaalde veiligheidsklasse te dragen. Met onze werkschoenen zit u zeker goed! De werkschoenen zijn beschikbaar in de schoenmaten 35 tot en met 50 en kunnen bij sommige modellen ook in verschillende schoenwijdtes besteld worden.

Meer lezen >