Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 34 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 34 resultaten

Dit zeggen onze klanten

S1 werkschoenen

De S1 werkschoenen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen om het veiligheidslabel S1 te krijgen. Ten eerste moeten de S1 werkschoenen beschikken over een veiligheidsneus. Een veiligheidsneus is erg belangrijk doordat deze beschermt tegen het stoten van uw tenen en vallende voorwerpen. De beschermende neuzen van de schoenen zijn getest op een impact van 200 joule. Ten tweede moet een S1 werkschoen antistatische eigenschappen hebben, beschikken over een gesloten hiel en moet deze oliebestendig zijn. Tot slot beschikken de S1 werkschoenen over schokdemping in de hak. De S1 werkschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Ook kunnen de schoenen besteld worden in een brede maatvoering van maat 35 tot en met 49. Bij sommige modellen kunt u ook de schoenwijdte van de werkschoenen kiezen.

Meer lezen >

S1 werkschoenen kopen

Bij het kopen van de S1 werkschoenen is het van belang om rekening te houden met uw werkomstandigheden. Bij sommige beroepen is het belangrijk dat er extra veiligheidsmaatregelen getroffen worden. Het kan dan noodzakelijk of zelfs verplicht zijn om werkschoenen met een bepaalde veiligheidsklasse te dragen. In ons assortiment van de S1 werkschoenen vindt u ook S1P werkschoenen. Deze schoenen voldoen aan dezelfde eisen als de S1 werkschoen, maar beschikken ook over een tussenzool die penetratie voorkomt. Deze S1P werkschoenen zijn vooral geschikt voor de mensen die binnen werken met het risico dat ze op een spijker of schroef gaan staan.

Meer lezen >

S1 werkschoenen online bestellen

Alle S1 werkschoenen kunnen eenvoudig en snel online besteld worden. In ons diverse assortiment vindt u S1 werkschoenen van verschillende bekende merken, zoals Bata, Exena en Gevavi. Met onze werkschoenen zit u zeker goed! De S1 werkschoenen kunnen al besteld worden vanaf één paar en zijn geschikt voor zowel dames als heren. De S1 werkschoenen zijn speciaal geschikt voor werkzaamheden in droge omstandigheden. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >