Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 7 van 7 resultaten

1 - 7 van 7 resultaten

Dit zeggen onze klanten

S2 werkschoenen

S2 werkschoenen behoren tot de meest populaire werkschoenen. De S2 werkschoenen beschikken over specifieke eigenschappen. Zo zijn deze werkschoenen erg licht en bieden ze bescherming tot een energieniveau van 200 joule. Ook beschikken de S2 werkschoenen over een gesloten hiel, een antistatische zool en energieopname in de hak. Tot slot hebben de S2 werkschoenen een verhoogde waterafstotendheid/resistentie, waardoor deze schoenen geschikt zijn voor zowel natte als droge werkzaamheden. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan S2 werkschoenen. Wij hebben werkschoenen van verschillende bekende merken, zoals Exena, Bata en Gevavi. Hierdoor weet u zeker dat u werkschoenen van kwaliteit in huis haalt! Alle werkschoenen uit ons assortiment voldoen aan de landelijk gestelde normen.

Meer lezen >

S2 werkschoenen kopen

Bij het kopen van de S2 werkschoenen is het belangrijk om er rekening mee te houden dat uw werknemers het beste kunnen presteren wanneer ze beschikken over de juiste veiligheidsuitrusting. De veiligheid van uw werknemers komt altijd op de eerste plaats! Daarom is het extra belangrijk om de juiste werkschoenen te kiezen. De S2 werkschoenen zijn dus gelijk aan de S1 werkschoenen, maar de S2 werkschoenen hebben een verhoogde weerstand tegen het binnendringen van water en zijn dus waterafstotend. Dit maakt deze veiligheidsschoenen extra geschikt voor mensen die werken in vochtige omstandigheden of plaatsen waar het snel vochtig kan worden, zoals buiten. De S2 werkschoenen zijn geschikt voor vele sectoren, zoals het magazijn, de horeca, industrie, transport en de agrarische sector.

Meer lezen >

S2 werkschoenen online bestellen

De S2 werkschoenen kunnen makkelijk en snel online besteld worden. Het is mogelijk om de werkschoenen al te bestellen vanaf één paar. De S2 werkschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. De werkschoenen kunnen besteld worden in een brede maatvoering, namelijk van maat 35 tot en met 49. Ook heeft u bij bepaalde modellen de keuze uit verschillende schoenwijdtes. Hierdoor zal er altijd een geschikt paar werkschoenen voor u en uw medewerkers tussen zitten! Als u nog specifieke wensen of vragen hebt, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >