Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 85 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 85 resultaten

Dit zeggen onze klanten

S3 werkschoenen

Met de S3 werkschoenen kunt u uw werkzaamheden veilig en comfortabel verrichten. De S3 werkschoenen zijn werkschoenen die voldoen aan de veiligheidseisen die binnen Europa voor veiligheidsschoenen niveau S3 gesteld worden. Allereerst hebben de S3 werkschoenen een veiligheidsneus die is getest op een impact van 200 joule. Ook zijn deze werkschoenen antistatisch doordat ze energie opnemen in de gesloten hiel. Verder hebben de S3 werkschoenen een verhoogde waterafstotendheid/resistentie, een onpenetreerbare tussenzool en een antislipprofiel. Dit maakt de S3 werkschoenen ideaal om te gebruiken wanneer u in de buitenlucht werkt. In ons brede assortiment vindt u S3 werkschoenen van bekende merken, zoals Bata, Exena en Gevavi.

Meer lezen >

S3 werkschoenen kopen

Bij het kopen van de S3 werkschoen is het van belang om rekening te houden met de omstandigheden waarin u en uw medewerkers werkzaamheden verrichten. Goede werkschoenen zijn belangrijk, want de voeten zijn het draagvlak van ons lichaam. De combinatie van schokdemping in de hak en een antistatische-, onpenetreerbare veiligheidszool maakt de S3 werkschoenen geschikt voor het zwaarste werk. Wanneer u op de bouw werkt, moeten uw werkschoenen ten minste aan de S3 norm voldoen. Dit komt doordat de S3 werkschoenen de achillespees goed beschermen. Verder zijn de S3 werkschoenen geschikt voor in de logistiek, agrarische sector, voedselindustrie, horeca, zware industrie en metaalindustrie.

Meer lezen >

S3 werkschoenen online bestellen

De S3 werkschoenen kunnen makkelijk en snel online besteld worden. Het bestellen van de werkschoenen is al mogelijk vanaf één paar. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan S3 werkschoenen in verschillende uitvoeringen en kleuren. De schoenen kunnen besteld worden in een brede maatvoering, namelijk van schoenmaat 36 tot en met 50. Bij sommige modellen is het mogelijk om ook de schoenwijdte te kiezen. Hierdoor zal er altijd een geschikt paar werkschoenen voor u en uw medewerkers tussen zitten. Onze werkschoenen beschikken naast de belangrijke veiligheid ook over een hoog loop- en draagcomfort. Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >