Dit zeggen onze klanten

Kerstpakketten van € 80,00 tot € 90,00

Kerstpakketten van 80 tot 90 euro zijn perfect wanneer u uw relaties een kerstpakket wil geven wat elegantie en kwaliteit uitstraalt. U kunt uw relaties op deze manier wel een kerstpakket geven om gezellig met het gezin thuis uit te pakken, maar nog steeds een geschenk geven. Doordat de producten in een hogere klasse vallen zitten er in plaats van standaard producten premium producten in, die samen een prachtige set vormen!

Meer lezen >

Ruim assortiment kerstpakketten van 80 tot 90 euro

Bij kerstpakketten wereld heeft u keuze uit een ruim assortiment een kerstpakketten in de prijsklasse van 80 tot 90 euro. Zo kunt u onder andere kiezen uit een kerstpakket in de vorm van een luxe XXL tapasplank. In dit pakket zitten alle ingrediënten en spullen die nodig zijn voor een luxe tapas avond. Maar u kunt er ook voor kiezen om voor een algemeen kerstpakket te gaan, zoals het stoer en chique kerstpakket. In dit kerstpakket zitten diverse prachtige items waar uw relaties hoe dan ook erg blij mee zullen zijn.

Meer lezen >

Snelle levering kerstpakketten 80 tot 90 euro

De levering van de kerstpakketten gaat bij premiumwereld snel en soepel. U plaatst simpelweg een bestelling voor de kerstpakketten van uw keuze. Wij spreken vervolgens  in overleg met u een datum van levering af zodat u de kerstpakketten op tijd in huis heeft om uw werknemers en relaties blij mee te maken. Wanneer u een bestelling wil plaatsen vragen wij u wel dit zo vroeg mogelijk te doen in verband met de drukte rond de kerstperiode. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem vooral contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden! 

Meer lezen >

Meer lezen >